Trusted Tablets online Om os

12 år i branchen!

Denne hjemmeside, som har været i branchen i 12 år, er en af de førende apoteker på internettet. Vores mål har været at levere sikker, generisk medicin, til en god pris! Vores hjemmeside leverer kvalitet generisk medicin, sendt direkte fra Indien. Hver er de produkter, der er tilgængelige via vores hjemmeside er produceret med de bedste råvarer og den største pleje på verdensklasses farmaceutiske fabrikker i Indien. Hver af disse fabrikker er Indisk FDA godkendt og er internationalt certificeret, så du ved vores produkter er sikre.

Sikkerhed

Vi tager din sikkerhed alvorligt. Alle produkter som vi distribuerer, overholder den indiske Drugs and Cosmetics Act fra 1940, såvel som alle andre gældende regler eller ændringer. Vi er sikre på, at hvilket som helst af disse produkter vil opfylde dine høje krav - nu og i fremtiden. Vi garanterer det 100%! Du kan finde mere information omkring generisk medicin her. Dosering, samt information omkring andre relevante eller vigtige generelle oplysninger om den medicin vi leverer, kan findes på denne hjemmeside. Sørg for at læse disse oplysninger før du afgiver din bestilling. Hvis du ikke er 100% sikker på, at du bør tage en bestemt medicin, konsulter da med en læge først. Hvis du har andre spørgsmål, bekymringer, eller bare ønsker at vide mere om os og de services vi tilbyder, kontakt venligst vores kundeservicemedarbejdere. De er står tilrådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, via e-mail, online chat eller på telefon.

Privatliv

Dit privatliv er meget vigtig for os. Din e-mailadresse og personlige oplysninger, vil ikke blive misbrugt. Spam er ulovligt, og vi deltager ikke i disse aktiviteter. Hvis du skulle modtage spam relateret til vores produkter eller services, kontakt venligst vores kundeserviceafdeling og situationen vil blive behandlet ioverensstemmelse hermed.

Ansvar

Alt hvad vi laver på denne hjemmeside, er 100% lovligt. Vi er ansvarsbevidste samfundsborgere og handler i overensstemmelse med alle gældende love. Det er helt sikkert at afgive en bestilling hos os, da vores faktureringssystem sikrer, at alle dine oplysninger opbevares privat og sikkert. Der er ingen grund til bekymring, når du bestiller hos os. Hvis der er et problem med din bestilling (hvilket der sjældent er), såsom at blive stoppet i told eller blive væk hos forsendelsesfirmaet, kontakt os med det samme. Vi vil udarbejde en plan sammen, enten at gensende din bestilling eller refundere dine penge. Vores største interesse er din tilfredshed!

Kontakt

Trusted Tablets RX
Trusted Tablets RX
Trusted Tablets RX
Eller indsend kontaktformular.

Land, sprog og valuta

Vores faktureringssystem er certificeret af:

trusted tablets Secure shopping certificates

  • Jeres email var sendt som et spørgeskema og det eneste link er det, som jeg svarer på nu.
    Til spørgsmål 1: Modtog jeg pakken som forventet?
    Svaret er ja, og jeg var imponeret over leveringstiden til min dør - kun 10 dage!
    Til spørgsmål 2; Levede produktet op til mine forventninger?
    Igen er svaret ja! Jeg var også imponeret over jeres webside, som forklarer alt om at bestille uden for USA, kvaliteten af produktet der laves på laboratoriet i Indien, kontaktnumre hvis pakken tilbageholdes i tolden og hvor nemt det er at afgive ordren. - Søren